Skip to:
Content

bbPress.org

Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

Last modified 7 years ago

#2298 closed defect (worksforme)

Topics/Replies with Non Latin URLs

Reported by: netweb Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 2.2.3
Component: General - Content Creation Keywords:
Cc:

Description

When trying to post a link in a topic or reply with an internationalized URL it is being stripped, presumably as not valid.

This works as expexted:

http://ヒキワリ.ナットウ.ニホン

This does not though it IS a valid URL

http://vegansociety.co.il/%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94...

WikiPedia References: Internationalized domain name Internationalized Resource Identifier

Attachments (1)

i18n-URL.PNG (2.8 KB) - added by netweb 7 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

@netweb
7 years ago

#1 @netweb
7 years ago

Related or not I am not sure though I found this bug because the following post was 'marked as spam' http://bbpress.org/forums/topic/content-not-found-error-after-installation/

#2 @johnjamesjacoby
7 years ago

  • Keywords reporter-feedback added
  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Works for me. Likely related to incorrect database encoding. Are you/they able to use these characters in regular WordPress posts and/or pages?

Closing as worksforme for now, could switch to invalid if we can duplicate this with WP core post types.

#3 @netweb
7 years ago

Works for me .. With the long URL I had an error in my HTML markup within <a href="">...</a>

#4 @netweb
7 years ago

  • Keywords reporter-feedback removed
Note: See TracTickets for help on using tickets.