Skip to:
Content

bbPress.org

Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

#2205 closed defect (bug) (fixed)

Auto role setting is 'on' at new activation on Wordpress multisite (v3.4.2)

Reported by: sontru's profile sontru Owned by:
Milestone: 2.3 Priority: normal
Severity: normal Version: trunk
Component: Component - Users Keywords:
Cc:

Description

Activate bbPress plugin on a Wordpress (v3.4.2) Multisite subdomain and the default setting is unchecked:

Auto role | Automatically assign default role to new, registered users upon visiting the site.

But on visiting subdomain site as any network user, user is auto added as a participant.

If setting is checked, and saved, then unchecked and saved again, network user is not added as a participant.

Change History (5)

#1 @alexvorn2
11 years ago

Does this happen to WP version 3.5.1 too?

#2 @sontru
11 years ago

Yes, it does the same on 3.5.1 (and 3.5).

The issue can be resolved by simply saving the Forum settings as they are. (No need to check the auto role option, save, uncheck and save again.)

#3 @alexvorn2
11 years ago

  • Component changed from General to Installation/Upgrade

#4 @alexvorn2
11 years ago

  • Component changed from Installation/Upgrade to Users

#5 @johnjamesjacoby
11 years ago

  • Milestone changed from Awaiting Review to 2.3
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Already fixed in trunk, for 2.3, tested to confirm on local multisite installation.

Note: See TracTickets for help on using tickets.