Skip to:
Content

bbPress.org

Opened 7 months ago

Last modified 3 weeks ago

#3258 new defect

Reset Forums and Repair Forums not working in 2.6-RC-7

Reported by: webmaigcz Owned by:
Milestone: 2.7 Priority: normal
Severity: normal Version:
Component: API - Importers Keywords: reporter-feedback
Cc:

Description

I noticed two issues with bbPress 2.6-RC-7 (PHP 7.2, WordPress 5.2):

1) After successful import I tried to reset forums and selected "Delete imported users?" option. Forums were reset but users were still in the database. In 2.5.15 it works fine.

2) After successful import I clicked the "Repair Forums" tab, selected all available options and clicked "Run". When all functions were executed, forums were visible on the front end, but all of them were displaying "No Topics" and all counters were set to 0 (num of posts, replies etc). When I tried accessing forums, there were no topics on the front end. All forums, topics, replies and users were still visible in the back end.

Thanks.

Change History (3)

#1 @johnjamesjacoby
5 weeks ago

  • Keywords reporter-feedback added
  • Milestone changed from Awaiting Review to 2.6.1

Hey @webmaigcz, sorry to hear this was giving you trouble.

A lot of things have been improved in trunk that weren't in the latest RC. Are you able to test this with the trunk and report back if this is still happening for you?

#2 @johnjamesjacoby
4 weeks ago

  • Milestone changed from 2.6.1 to 2.6.2

Move these to 2.6.2.

#3 @johnjamesjacoby
3 weeks ago

  • Milestone changed from 2.6.2 to 2.7
Note: See TracTickets for help on using tickets.