Skip to:
Content

bbPress.org

Opened 5 years ago

Closed 3 years ago

#2727 closed defect (fixed)

is_bbpress() not working in Buddypress Group forums

Reported by: tobyhawkins Owned by: johnjamesjacoby
Milestone: 2.6 Priority: normal
Severity: normal Version:
Component: Extend - BuddyPress Keywords: commit
Cc:

Description

is_bbpress() is returning false on Buddypress Group Forums. I'm still not 100% clear of the full load sequence, but I think it's to do with is_bbpress() checking WPQuery at the page load point and Buddypress loading group tab content further on.

I'm not really able to dig further into it. My workaround was to filter is_bbpress within bbpress > includes > extend > buddypress > groups.php within setup_filters().

Attachments (1)

2727.diff (571 bytes) - added by lakrisgubben 5 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

#1 @Jessy Marco
5 years ago

For me also.

@lakrisgubben
5 years ago

#2 @lakrisgubben
5 years ago

I found that the easiest way was to check if bp_is_current_action() == 'forum', see attached patch. Not sure if it's the correct way to solve this though...

#3 @thebrandonallen
3 years ago

Possibly related #2931

#4 @johnjamesjacoby
3 years ago

  • Keywords commit added
  • Milestone changed from Awaiting Review to 2.6

Related: #2974.

#5 @johnjamesjacoby
3 years ago

  • Owner set to johnjamesjacoby
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

In 6367:

BuddyPress: Filter bbp_is_single_forum for group forums.

Props r-a-y. Fixes #2727. See #2974.

Note: See TracTickets for help on using tickets.